barreldoos

Emigratie verhuisdozen

Barreldozen ook wel emigratie dozen of worden ook wel ‘grote spullen’ dozen genoemd. Bestel eenvoudig online.

Barrel verhuisdozen

speciaal voor uw emigratie verhuizing. Of ideaal ook als verzenddoos voor grotere items. Veel gebruikt als verzenddoos naar overzeese gebienden.

Vanwege het extra grote volume bedoeld voor lichtere huisraad. Om barreldozen in elkaar te kunnen zetten en te kunnen sluiten heeft u tape nodig.

De afmeting van deze extra grote emigratie doos is: 420 x 420 x 650 (hoogte)mm vanwege deze afmetingen ideaal om in een container weg te stapelen. Erg dikke sterke 7 mm dubbelgolfs karton, onbedrukt en wit van kleur.

Grote spullen verhuisdozen, altijd handig voor die onhandige schemerlamp, of bijvoorbeeld voor gevouwen kleding. Een extra grote verhuisdoos met handgrepen. Barrel verhuisdozen speciaal aanbevolen voor emigratie met container of overzeese zendingen.

Barrel verhuisdoos

Koop nu
    Levertijd:voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving
Barreldoos / emigratiedoos / grote spullen doos. Een extra grote 115 liter volume verhuisdoos die vooral ook bij emigratie verhuizingen wordt gebruikt.

Barrel verhuisdozen kopen ?

Barreldozen ook wel emigratie dozen of worden ook wel ‘grote spullen’ dozen genoemd. Vanwege het extra grote volume bedoeld voor lichte(re) zaken, zoals beddengoed, linnengoed, lampenkappen, etc. Om barreldozen in elkaar te kunnen zetten en te kunnen sluiten heeft u tape nodig.

De afmeting van deze extra grote emigratie doos is: 420 x 420 x 650 mm. Door deze afmetingen ideaal om weg te kunnen stapelen tot container hoogte. Een grote verhuisdoos met maar liefst 115 liter volume.

Erg dikke sterke 7 mm dubbelgolfs karton, onbedrukt en wit van kleur. Wat betreft het volume is deze doos nagenoeg drie keer zo groot als een standaard verhuisdoos, neemt u dit mee in uw overweging als u de prijs aan de hoge kant vindt.

Grote doos voor pakketzendingen.

Barreldoos / emigratiedoos / grote spullen doos handig en praktisch voor alle grotere huisraad. Echter voldoet deze doos met de afmetingen ook als verzenddoos voor pakketzendingen. Door het extra dikke karton met is versterkt met een witte kraft aan de buitenzijde is deze grote doos prima geschikt voor zendingen tot en met 30 kilo.

Onze prijs voor deze nieuwe emigratie doos is € 3,29 inclusief btw.