kunststof verhuisdoos

Kunststof verhuisdoos

Nieuw in ons assortiment kunststof verhuisdozen, kunststof verhuisbakken huren. Vooral interessant voor semioverheid, archiefverhuizingen en bibliotheken. Oersterke kunststof bakken voor uw verhuizing.

Kunststof verhuisdozen huren.

Ook in ons assortiment kunststof verhuisdozen, kunststof verhuisbakken huren. Vooral interessant voor semioverheid, scholen, archiefverhuizingen en bibliotheken. Oersterke kunststof bakken voor uw verhuizing.

In tegenstelling tot waar andere aanbieders van kunststof verhuisdozen in hun marketing het vooral “afgeven” op kartonnen verhuisdozen en deze zelfs “afkraken” vindt verhuisdozen-online dat altijd de keuze bij u als klant moet liggen.

Waarom zou u kiezen voor kunststof verhuisdozen ?

Met onze kunststof  verhuisdozen verhuist u handiger en net wat praktischer dan met kartonnen verhuisdozen. Onze stevige kunststof verhuisdoos heeft scharnier deksels waardoor u eenvoudig inpakt en afsluit, stapelt en vervoert. Na de verhuizing weer snel en simpel uitpakken, nadeel van de kunststof verhuisbakken is dat ze niet plat op te slaan zijn. Gelukkig zijn onze kunststof verhuisdozen wel nestbaar en stapelbaar, leeg tot 12 stuks hoogte.

Onze her te gebruiken kunststof verhuisdozen zijn vol ook erg makkelijk stapelbaar en leeg dus nestbaar (de bakken vallen in elkaar). Ze zijn sterk, makkelijk te dragen dankzij de ergonomische handgrepen, waterafstotend zodat de inhoud nooit nat kan worden. Kortom diverse voordelen.

Grootste voordeel in onze optiek is dat de kunststof verhuisdozen en aanzienlijk langere levensduur. Beter voor het milieu met kunststof verhuisdozen. De kunststof verhuisdozen hebben een veel langere levensduur dan kartonnen verhuisdozen, minder milieu belastend. Eco vriendelijk verhuizen. Onze 100% gerecycleerde kunststof verhuisdoos kan tot meer dan 100x verhuurd worden terwijl een kartonnen verhuisdoos niet meer dan 5x gebruikt kan worden voordat deze versleten is. Een overweging voor degene die milieu-vriendelijk willen verhuizen.

Buitenafmeting; L600 * B400 * H360 mm

Binnenafmeting; L500 * B330 * H315 mm

Volume; 58 liter

Draagvermogen; 50 kilo

Nestbaar.

Kunststof verhuisdozen, kunststof verhuisbakken huurt u goedkoop óók bij verhuisdozen-online.nl

Kunststof verhuisdoos huren

Vanaf
Bestel
    Levertijd:maximaal 2 werkdagen

Kunststof verhuisdoos huren. Oersterke kunststof bakken voor uw verhuizing. Stapelbaar - sterk - ergonomisch en duurzaam!

Kunststof verhuisdozen huren!

Met onze kunststof verhuisdozen verhuist u handiger en net wat praktischer dan met kartonnen verhuisdozen. Onze stevige kunststof verhuisdoos heeft scharnier deksels waardoor u eenvoudig inpakt en afsluit, stapelt en vervoert.
Onze prijzen;
2 weken huur per verhuisbak € 1,95
4 weken huur per verhuisbak € 3,25
6 weken huur per verhuisbak € 4,85
Prijzen inclusief de btw!

Huur een super handige verhuis trolley mee waarmee u eenvoudig en met gemak de kunststof verhuisdozen kunt verrijden. Groot plateau in de maat 600 * 800 mm. Draagvermogen 300 kilo. Zowel voor binnen als buiten geschikt.
Onze her te gebruiken kunststof verhuisdozen zijn vol ook erg makkelijk stapelbaar en leeg dus nestbaar (de bakken vallen in elkaar). Ze zijn sterk, makkelijk te dragen dankzij de ergonomische handgrepen, waterafstotend zodat de inhoud nooit nat kan worden. Kortom diverse voordelen.

Buitenafmeting : L600 x B400 x H357 mm
Binnenafmeting : L500 x B330 x H312 mm
Volume : 58,0 liter
Draagvermogen; 50 kilo.
Nestbaar dus ruimtebesparende.

Kunststof verhuisdozen, kunststof verhuisbakken huurt u goedkoop óók bij verhuisdozen-online.nl

Veel kunststof verhuisdozen nodig ? semi-overheidsinstelling / bibliotheken / archief verhuizingen stuur een email naar info@aghsupport.nl voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

De kunststof verhuisdozen kunnen niet als pakket worden verzonden en worden geleverd met onze bezorgdienst. Om die reden leveren wij deze enkel naar de regio's Noord-Holland - Utrecht - Lelystad / Almere en Zuid-Holland. Voor de rest van Nederland op aanvraag. Kunststof verhuisbakken voor een duurzame verhuizing.

Borgstelling noodzakelijk bedrag afhankelijk van het aantal kunststof verhuisbakken u ontvangt hiervoor een aparte email na het plaatsen van uw order.