Regio

Goedkope verhuisdozen huren, complete verhuispakketten huren, verhuismateriaal huren in de regio Alkmaar - Heerhugowaard - Amsterdam.

Agh Support heeft zijn activiteiten uitgebreid met een complete "huurlijn". Uiteraard voor de thuis regio Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam. Echter bedienen we met onze pakketdienst geheel Nederland! Elke werkdag uw bestelling afgeleverd vanaf slechts € 7,95. Onze verhuisdozen, onze verhuispakketten en het verhuismateriaal voor uw verhuizing altijd uit voorraad geleverd.

Verhuisdozen huren, complete verhuispakketten huren, verhuismateriaal huren een compleet assortiment met voor elk budget een keus, bij verhuisdozen-online. Voor zowel bedrijf als particulier. Voor een korte huurperiode van korter dan een week voor bijvoorbeeld interne verhuizingen, als langere periodes van enkele maanden. Zelfs voor alleen een weekend huren kunt u bij ons terecht. Verhuisdozen huren, verhuispakketten huren, meubelhondjes huren, verhuisdekens huren alles kunt u eenvoudig online bestellen in de webshop van verhuisdozen-online.nl

Bezorging en afhaling;

In de regio van Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hoorn, Den Helder, Beverwijk, Purmerend, Amsterdam, Haarlem, Zaandam bezorgen wij de verhuisdozen, verhuispakketten veelal zelf. Tevens vindt de afhaling met onze eigen afhaalservice plaats. Bij onze huurpakketten zijn de prijzen zelfs inclusief bezorging en is de afhaling GRATIS. Dit i.t.t andere aanbieders waar u een fors bedrag per km’s betaalt of een toeslag per postcode. Verhuisdozen-online voor goedkope huur van verhuisdozen, verhuispakketten, verhuismateriaal en met onze eigen bezorgservice veelal met 1 werkdag afgeleverd. Elke werkdag bezorgen wij. U hoeft er zelfs niet voor thuis te blijven. Ook kunt u een gewenste voorkeurs datum op het bestelformulier opgeven.

Met onze unieke, eigen bezorgdienst trachten wij een extra service te bieden. U krijgt een dag voor aflevering per email een tijdvak van 1,5 uur door van ons. Op de dag van aflevering kunt u onze bezorgauto met live tracking volgen. Zo hoeft u nooit langer dan maximaal 2 uur thuis te zijn.

In de rest van Nederland zal bezorging (en eventuele afhaling) veelal plaats vinden met de pakketdienst van Transmission. U hoeft hiertoe niet persé thuis te blijven, bezorging bij de buren is ook mogelijk. De pakketdienst zal 2x het pakket aanbieden. Ook voor de afhaling van de huurpakket werken wij samen met de pakketdienst van Transmission. Betrouwbaar en snel, veelal met één werkdag afgeleverd.

Bent u op zoek naar voordelige huur van verhuisdozen, verhuispakketten en verhuisdekens, meubelhondjes en ander verhuismateriaal dan is verhuisdozen-online het adres! Bij ons duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf!

Voor bedrijf en particulier;

Gaat uw bedrijf intern verbouwen ? Staat een interne verhuizing in de planning ? Denkt u dan zeker aan de huur van verhuisdozen en/of handig verhuismateriaal. Met 2 werkdagen ter plaatse afgeleverd en u kunt voor elk gewenste periode verhuisdozen huren en verhuismateriaal huren.

Meer dan 90% van de particulier verhuizingen binnen Nederland zijn zogenaamde doe-hetzelf verhuizingen. Met behulp van familie en vrienden wordt veelal in één weekend de verhuizingen geregeld. Handig verhuismateriaal zoals meubelhondjes voor het gemakkelijk transporteren van meubels en verhuisdozen kunt u bij ons ook voor slechts één weekend goedkoop huren. Tevens hebben wij in ons assortiment uniek! een erg handige sofa mover. Dit is een oersterke polyester hoes met gripbanden voor het gemakkelijk verplaatsen van uw bankstel. Ook deze kunt u bij ons huren voor slechts één weekend. Verhuisdozen-online óók voor de huur van handig verhuismateriaal