Golfkarton

Vanaf
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubels, apparaten, witgoed en spiegels bijvoorbeeld. Vooral aanbevolen bij emigraties.

Golfkarton ter bescherming en het inpakken van uw meubels, apparaten, spiegels en dergelijk.
Goedkoop per meter te bestellen in 100 cm breed. Of op rol in een breedte van 50 of 75, of 100 cm. Lengte op de rol is 70 meters. Wij leveren de dikkere 70 grams kwaliteit.
 
Golfkarton ook wel ribbelkarton genoemd is een handig en goedkoop verpakkingsmateriaal om meubels en / of grote apparaten mee in te wikkelen. Eenvoudig in verwerking want golfkarton is licht en flexibel. Met elk standaard afbreek mesje is het prima op maat te snijden. Door de ribbels aan het karton biedt het goed bescherming. De ribbels komen tegen het te beschermen product te zitten en de gladde zijde van het golfkarton naar buiten toe. In combinatie met noppenfolie voor een nog betere bescherming voor emigratie of wanneer u het transport geheel uitbesteed. U brengt eerst de noppenfolie aan (luchtnoppen tegen het product) en daaromheen het golfkarton.
Bij ons koopt u golfkarton goedkoop per meter in de meest gebruikte breedte van 100 cm.
Onze prijs slechts € 1,00 / meter - 100 cm breed inclusief btw.
Of per rol; golfkarton op rol.
50 cm breed - 70 M lengte op rol, prijs € 21,95 inclusief de btw.
75 cm breed - 70 M lengte op rol, prijs € 26,95 inclusief de btw.
100 cm breed - 70 M lengte op rol, prijs € 33,95 inclusief de btw.
Levering uit voorraad.
 
kleine orders golfkarton < 10 minder lengte wordt gevouwen in doos toegezonden. Meer dan 10 meter lengte wordt op rol toegezonden.