Kunststof verhuisdoos huren

Vanaf
    Levertijd:maximaal 2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving

Kunststof verhuisdoos huren. Oersterke kunststof bakken voor uw verhuizing.

Kunststof verhuisdozen huren!

Met onze kunststof verhuisdozen verhuist u handiger en net wat praktischer dan met kartonnen verhuisdozen. Onze stevige kunststof verhuisdoos heeft scharnier deksels waardoor u eenvoudig inpakt en afsluit, stapelt en vervoert.
Onze prijzen;
2 weken huur per verhuisbak € 1,75
4 weken huur per verhuisbak € 3,25
6 weken huur per verhuisbak € 4,85
Prijzen inclusief de btw!

Huur een super handige verhuis trolley mee waarmee u eenvoudig en met gemak de kunststof verhuisdozen kunt verrijden. Groot plateau in de maat 600 * 800 mm. Draagvermogen 300 kilo. Zowel voor binnen als buiten geschikt.
Onze her te gebruiken kunststof verhuisdozen zijn vol ook erg makkelijk stapelbaar en leeg dus nestbaar (de bakken vallen in elkaar). Ze zijn sterk, makkelijk te dragen dankzij de ergonomische handgrepen, waterafstotend zodat de inhoud nooit nat kan worden. Kortom diverse voordelen.

Buitenafmeting : L600 x B400 x H357 mm
Binnenafmeting : L500 x B330 x H312 mm
Volume : 58,0 liter
Draagvermogen; 50 kilo.
Nestbaar dus ruimtebesparende.

Kunststof verhuisdozen, kunststof verhuisbakken huurt u goedkoop óók bij verhuisdozen-online.nl

Veel kunststof verhuisdozen nodig ? semi-overheidsinstelling / bibliotheken / archief verhuizingen stuur een email naar info@aghsupport.nl voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

De kunststof verhuisdozen kunnen niet als pakket worden verzonden en worden geleverd met onze bezorgdienst. Om die reden leveren wij deze enkel naar de regio's Noord-Holland - Utrecht - Lelystad / Almere en Zuid-Holland. Voor de rest van Nederland op aanvraag. Kunststof verhuisbakken voor een duurzame verhuizing.

Borgstelling noodzakelijk bedrag afhankelijk van het aantal kunststof verhuisbakken.