Boekendoos autolock

Professionele
    Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Professionele autolock boekendoos. Een nieuwe zelfsluitende professionele autolock boekendoos.  Sterke kwaliteit niet te vergelijken met dozen van de bouwmarkt.

Boekendoos professional.

Een nieuwe zelfsluitende professionele autolock boekendoos. dubbele golf uitvoering, witte doos met bedrukking. Uiteraard handvatten, kleur bruin. Opdruk “boekendoos”.

Maat; 48 x 33 x 27 cm.

Onder en bovenzijde met de bekende V-sluiting, auto-lock sluiting.

Deze boekendoos zet u in één beweging in elkaar, geen tape nodig. Wij verkopen uitsluitende de professionele kwaliteit verhuisdozen. Dw.z. een dikke sterke dubbele golf uitvoering, een bodem die geheel doorloopt, een kraftpapier versterking aan de buiten - binnenzijde van de boekendoos. Deze boekendoos heeft vol met boeken een gewicht van ca. 20-25 kilo. Draagvermogen van het karton is een 40 kilo.

Deze professionele boekendoos is prima geschikt om meerder malen te hergebruiken. Boekendozen – serviesdozen met handvat en autolock sluiting. De perfecte boekendoos geschikt voor meermalig gebruik.

Speciaal voor boeken / fotoalbums / tijdschriften bevelen wij onze praktische sterke autolock boekendoos aan. Tevens zijn deze kleinere verhuisdozen ideaal voor het inpakken van uw glaswerk en servies. Het kleinere formaat zorgt dat de boekendozen voor een ieder prima tilbaar zijn!

Deze erg sterke want een zwaar karton boekendoos met kraft en handvatten altijd uit voorraad.

Met staffelkortingen. Uiteraard ook te gebruiken voor al uw glaswerk en andere breekbare spullen. Professionele boekendozen.