verhuisdeken geweven extra breed

Verhuisdekens extra lang

Slechts
    Levertijd:Voor 15:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Verhuisdekens 300 cm lengte kopen een set van 5 stuks.

U gaat binnenkort uw verhuizing zelf organiseren ? Dan zijn verhuisdekens onmisbaar om uw inboedel en meubelen goed te beschermen tijdens het sjouwen en transport tijdens uw verhuizing. Geen gedoe meer met altijd net té korte verhuisdekens, met deze lange verhuisdekens van 300 cm lang bij 150 cm breed.

Met 1 verhuisdekens bedekt u eigenlijk elk meubelstuk. U "drapeert" eerst de verhuisdeken langs boven over uw meubelstuk. Erna kunt u het meubelstuk insealen met wikkelfolie. Hierdoor blijft niet alleen de verhuisdekens netjes op zijn plek en kan er niet vanaf glijden, ook maakt u een "stijf" object van uw meubelstuk wat alle verbindingen ten goede komt tijdens het sjouwen en transport bij de verhuizing.

Geweven verhuisdekens set van 5 stuks! Deze verhuisdekens hebben een maat van 300 X 150 cm. Deze effen grijze geweven verhuisdekens zijn gemaakt van ruim 450 grams stof / m² wat een deken gewicht geeft van ca. 2 kilo. De randen van de verhuisdekens zijn 4-draads afgelokt wat een langere levensduur geeft.

Deze geweven verhuisdekens gaan lang mee en zijn ook altijd handig bij het klussen, werken in de garage of als plaid in de auto voor uw hond! Verhuisdekens voor uw verhuizing, uit voorraad eenvoudig online bestellen bij AGH Support.