Tape dispenser

    Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Tapedispenser - dozensluiter voor verpakkingstape, een handig hulpmiddel om vlot uw verhuisdozen dicht te plakken.

Tape dispenser.

Een handige dozensluiter - tape dispenser - tapeafroller is een onmisbaar hulpmiddel om snel en gemakkelijk verhuisdozen dicht te plakken. Snel en eenvoudig kunt u met tape dozen sluiten en goederen bundelen. Onze dozensluiter is geschikt voor alle standaard rollen PP acryl en PVC verpakkingstape, met een rolbreedte van maximaal 50 mm. Geschikt voor kernen van 75 mm. Dit zijn 99% van de rollen verpakkingstape.
Wij leveren enkel een professionele dozensluiter met rem en gehard mes. Met de rem zet u spanning op de rol tape. Het gehard mes is echt scherp en snijdt de tape recht af.

Professionele tapeafroller.

Onze tape afroller is vervaardigd uit hoogwaardig plastic met de belangrijkste onderdelen van metaal. De handgreep is een ergonomische greep en geeft goede grip. Ligt plezierig in de hand. Een gehard zaagtandmes zorgt voor het afsnijden van de tape en houdt de tape na snijden in zijn startpositie. Onze dozensluiters zijn voorzien van een flexibele plastic flap om de tape na te strijken en bij afsnijden onder spanning te brengen. De rubber rol zorgt voor een soepele afwikkeling van de tape.

 

Kies hier een goedkope en handige tapedispenser voor alle verpakkingstape.

Het werkt fijner met een goede dozensluiter – tape dispenser van aghsupport.