Klusdoek

Nieuw
    Levertijd:voor 15:00 besteld volgende werkdag geleverd
Bestel
  • Beschrijving

Klusdoek is een sterk absorberend doek van 100 * 100 cm.

Gerecycled textiel met een folie onderzijde.

Verpakt per 10 stuks voor slechts € 7,98


U koopt een verpakking van 10 stuks ( 10m²)

Klusdoek.

Absorberend klusdoek ook wel inlooptapijt genoemd. Ideaal voor schilderwerkzaamheden of te gebruiken bij het inhuizen bij een verhuizing. Sterk absorberend met een folie onderzijde. Ons klusdoek is een premium afdekvlies van gewassen doek, fijnstof gefilterd. Pluist niet!

Bovenzijde materiaal: Absorberend vlies van gewassen doek, fijnstof gefilterd
Onderzijde materiaal: Vloeistofdichte PE-laag met uitstekende antislip

U gaat muren sausen ? Dan kunt u dit klusdoek op de vloer leggen om deze te beschermen tegen het knoeien van de muurverf of latex. Dit klusdoek is gemaakt van gerecycled textiel en heeft een sterk absorberend vermogen. Door de folie onderzijde kan er niets doorheen lekken en blijft de vloer schoon.

Klusdoek welke toepassingen ?

Behalve bij schilderwerkzaamheden kunt u dit klusdoek ook voor vele andere toepassingen gebruiken, denk hierbij aan:

  • Te gebruiken als inlooptapijt bij het inhuizen in uw nieuwe woning, het vuil van de schoenen zal achterblijven op het doek.
  • Uw oldtimer staat in de winter gestald in de garage, het klusdoek kan eventuele olielekkage opvangen en vasthouden zodat de garagevloer schoon zal blijven.
  • Uw hond gaat een nestje krijgen ? Ook het klusdoek kan als eerste laag in de bench worden aangebracht voor het opvangen van vloeistoffen.

U koopt ons klusdoek per set van 10 stuks. Elk doek heeft een maat van 100 * 100 cm. U koopt dus in totaal 10m² voor slechts € 7,98. Uit voorraad verzonden.